Internationaal Transport

Internationaal Transport

Met ons moderne wagenpark vrachtwagens en trailers vervoeren wij dagelijks vele verschillende producten voor onze klanten  naar Noorwegen en de rest van Noordwest-Europa. Bijvoorbeeld: bloemen, planten, groenten, vis maar ook computeronderdelen, medicijnen en vele soorten voedingsmiddelen. Alles wat op een pallet past, kunnen wij voor u vervoeren. Omdat wij gewend zijn dagverse producten te vervoeren, zijn wij precies op de hoogte van de eisen die gesteld worden aan het transport van uw producten. Het is het voor ons vanzelfsprekend dat uw lading volgens de juiste condities en op het afgesproken tijdstip wordt afgeleverd bij uw klanten.

Onze chauffeurs zijn bekend met de eisen van internationaal transport. Alle wagens zijn uitgerust met een tracking and tracing systeem en dit zorgt ervoor dat wij altijd op de hoogte zijn van de locatie van onze wagens. Hiermee kunnen wij tevens op afstand de temperatuur van de lading controleren. 
Wilt u meer weten over de mogelijkheden en kosten? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via +31 (0)174-286660 of info@tanketransport.nl .